top of page

Hvad er Regression

152035630_788658295393391_3469766750283986500_n.png

Regression betyder "at gå tilbage", dvs. at du vil blive bragt tilbage til din ungdom, barndom eller tidligere liv, for at få muligheden for at få fjernet negative handlemønstre. Jeg har lært denne terapiform hos Hells Odder som har udviklet DUR-terapi © (DUR - Dyb Universel Regression).

Selvfølgelig er det fuldt fortroligt, læse hvordan det fungere længere nede.

Tropical Leaves

Og hvordan fungere en Regressionsterapi så:

Når du kommer hos mig vil vi starte med en times samtale hvor du fortæller om dine udfordringer og hvad der har bragt dig hertil, jeg fortæller dig hvordan jeg arbejder og hvad du kan forvente, og i fællesskab bliver vi enig om hvad du gerne vil have ud af rejsen. 

Du vil herefter komme på briksen hvor du vil blive lagt i en afslappe tilstand, så din underbevidsthed kommer frem, og du vil få adgang til din sjæls allerdybeste viden.

Du vil få kontakt til dine skytsånder, som vil hjælpe dig på din rejse, og sørge for at du kun får den viden som du har brug for. Du vil får muligheden for at læse i din livets bog, finde ud af hvad temaet for dit liv er, hvor mange gange har du levet før, forløsning af beviste eller ubeviste traumer, modtage healing på et dybere niveau og meget meget mere. 

DUR-terapi © som Helle Odder har udviklet er fantastisk til at arbejde i dybden og resultatet heraf, vil være en ny bevidsthed omkring dig selv, du får en indre ro, da du får forløsning på et dybere plan og du vil se mere positivt på livet.

Til sidst vil du aftale med din skytsånder hvordan du vil kontaktes fremover, så du aktivt kan bruge dem i din dagligdag, dette varer ca. 1 time.

Når din rejse er færdig taler vi om din oplevelse og du vil få nogle gode råd og øvelser med på vejen for at hjælpe dig. 

bottom of page
googlef4bf286d98ca2b8b.html