top of page

Hvad er Healing

152035630_788658295393391_3469766750283986500_n.png

Healing er en alternativ behandlingsmetode, Jeg hjælper din krop med at hjælpe sig selv, og jeg anvender 3 forskellige af slagsen. Gendai Reiki, Spirituel healing og Kundalini healing. 

Det er selvfølgelig fuldt fortroligt, læs længere nede om healings typerne

Tropical Leaves

1. Gendai Reiki healing: 

Er en gammel Japansk healings metode, hvor man lærer at anvende den universelle energi, som er i alt. Der er et energifelt rundt om os alle, og det er den. man anvender ved håndspålæggelse.

Kunder kan forvente at mærke varme, nogle gange kulde, en prikkende fornemmelse mv. 

Det, som Reiki primært gør, er at heale på dit sind, men det kan også heale på din krop.

2. Spirituel healing:

Her er jeg en formidler af healing fra mine guider og spirituelle hjælpere.

Jeg (mediet) kontakter den spirituelle verden for, at den kan gå ind og hjælpe. Her har jeg ingenting at skulle have sagt. Det er helt og holdent den spirituelle verden, som ved hvad, du har brug for.

Dog kræver dette, at jeg forbereder mig, og vælger man en healing kun med denne metode, skal jeg ikke tale ret meget før selve healingen da det kræver noget ekstra stilhed og fokus fra min side.

3. Kundalini Healing:

Er en energibehandlings form, hvor jeg anvender den Kundalini energi som er i min krop til at  finde og fjerne de ubalancer der er i din krop. Det er en meget mere præcis form for healing, end de andre varianter, og du vil kunne mærke en forskel omgående. De ubalancer du har i kroppen vil blive transformeret og returneret til dig efterfølgende.

 

Jeg er healer 

Der er stor forskel på hvilken healings form man vælger, De første 2, er mere wellness baseret, end den sidste som er meget mere præcis og effektiv. Så er der måske nogen som er bange for det der Kundalini noget... Men det har du bestemt ingen grund til at være, det er en energi jeg anvender og ikke noget at være bange for.

 

Jeg personligt elsker at give healing, hvor jeg blander metoderne, og det er her, at du vil mærke den fulde effekt af, hvad healing kan gøre for dig, har du spørgsmål så skriv til mig.

bottom of page
googlef4bf286d98ca2b8b.html