top of page
Tropiske Blade
received_1919842251496962_edited.jpg

Se andres anbefalinger længere nede på siden

Skriv en anbefaling

Tommy Christensen

'Fjern healing'
“Jeg kunne mærke en del varme i læn samt ligesom 2 tandhjul der trak noget ud af ryggen på mig, samt fik jeg en del varme i nakken og til slut kom der ligesom nogle små vindpust fra gulvet og op mod mit hoved. En rigtig god healing for mig 1000 tak.”

Paulina Vinther

'Fjern healing'
“Jeanett er nok et af de varmeste mennesker man møder på sin vej. Hun er altid grundig og meget opmærksom som bevirker at jeg altid går fra hende med en god følelse"

Linda Brok

'Kundalini healing'
Jeg må indrømme at jeg var en smule Skepsis på om det virket men det blev gjort til skamme jeg er fan
I starten mærket jeg ikke noget men begyndte at undre mig over at jeg fik ondt i ryggen og så nævnte du at følelser sad der
Så nævnte du at det var ligesom jeg ikke kunne sige noget der var min mund fyldt med mundvand og det vare et lille stykke tid. Så nævnet du at du ville tage det grimme væk fra mig der mærket jeg at det var svært at trække vejret dybt og jeg så mørkelilla farve indtil du ville give mig lys og der opstod gul og grønne farver som maset sig ind over det lilla det ligne blomster der kravlet ind
Da du sage at vi var færdig og jeg skulle drikke vand kunne jeg mærke en varme, fik røde kinder og var noget tung i hovedet

 

Lone Dickmann

“Det var en dejlig healing og hyggeligt sted. hun er god”

Christina Fisker

'Regressionsterapi'
Første gang jeg prøver regression, og det var den vildeste oplevelse! jeg var i så trygge hænder. fantastisk oplevelse

Sys Westeraa

'Skriftlig clairvoyance'

Tænkte jeg ville prøve om jeg ku blive klogere på mig selv og hvorfor jeg har det/er som jeg er. Må sige jeg er blæst bagover.

Hvad Jeanett ku læse/se om mig som person-min personlighed-mine kampe osv. var så spot on jeg var i tvivl om hvordan vidste hun alt det- så tydeligt.

lStillede hende to spørgsmål efterfølgende som også ramte spot on. Da hun så yderligere skriver at jeg er svær at læse, så røg min sidste barriere.

Jeg er et mærkelig menneske, men det er mig. Det fornemmede hun fuldstændig. Synes bestemt ikke om en læsning på et område. Det var og er noget som er et stort ønske men hun har jo så ret i det hun fortæller lige om det felt men det gav mig ro og derved oz hvad jeg skal arb med. Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til hende.

Jeg vil helt sikkert vende tilbage til yderligere læsning og afklaring. Prøv hende-det er helt klart en oplevelse.

Vibeke Jensen

'Kundalini healing'

Tusind tak for Kundalini healing igår, hold da op det har givet ro i hovedet, har sovet tungt i nat og føler drømmeløs. Så i dag er det som om jeg er i en vat bobbel, og det er skønt.

Du set mig igen.

Natasja Rasmussen

“Jeg prøvede fjern healing hos Nette, efter en fødsel, for at få genoprettet balancen i krop og sind. Vi aftalte et tidspunkt, hvor jeg lå og slappede af. Det var en halv time, hvor jeg fik summen under fødderne, som spredte sig i kroppen. Resten af dagen havde jeg summen under fødderne, og i de efterfølgende dage var jeg en anelse ustabil. Hvad end jeg følte, fyldte hele kroppen, men det stilnede af. Så fik jeg den dybe ro som jeg ønskede Alt i alt en fantastisk oplevelse, som jeg bestemt skal have igen"

Jonathan Gosney

'Kundalini healing'
Jeg havde en skøn oplevelse! Jeanett var fra starten af super intuitiv, og vidste præcis hvor det var der skulle arbejdes. Under hele processen var hun super til at forklare hvad hun gjorde, og hvad hun ville have mig til at gøre.
10/10 oplevelse, og kan mærke nogle af blokeringerne er blevet mere løsnet og nogle er helt forsvundet.
Kæmpe ros herfra!
Fra hjertet siger jeg mange tusind tak!

Stephanie M. A. Tøjberg

'Kundalini healing'

Jeanett er super dygtig, og virkelig behagelig at være i kontakt med.

Natasja Rasmussen

En fjernhealing fra Nettes kan bestemt anbefales på det kraftigste! Under selve healingen mærkede jeg et gyldent lys, og en varm følelse spredte sig fra hovedet og ned over kroppen. Det gav en klar summen i hovedet, og efterfølgende var der ro på alle de kaotiske tanker og følelser der lige i tiden rasere. Det holder nu på anden dag, og det er fantastisk at have fået en ophøjet ro.

bottom of page
googlef4bf286d98ca2b8b.html