top of page

Find din indre Gudinde

152035630_788658295393391_3469766750283986500_n.png

Dette er et Master forløb, hvor du over 12 mdr. vil arbejde hårdt med dig selv, for at finde ind til kernen af dig, Dit Guddommelige selv, Din indre Gudinde eller Gud.

Læs neden under hvordan.

Tropical Leaves

Og hvordan fungere forløbet så:

Dette forløb strækker sig over 12 mdr., hvor der vil blive skræddersyet efter dine behov.

Vi vil mødes hos mig og der vil være online møde også, alt er selvfølgelig fuldt fortroligt.

Jeg kan, dog love dig, at du vil modtage clairvoyante samtaler, healing, regressionsterapi, meditationer, skygge arbejde, indre barn arbejde og meget meget mere.

Hvorfor varer det så 12 mdr.?

Det gør det fordi, alle de ting som du kommer til at arbejde med, skal have lov til at arbejde i dig, og for at du kan nå og følge med, taget det tid. 

Har du nogle handlemønstre som indebærer, at du ikke mener du er bedre værd, eller at du måske fortjener det som du bliver udsat for. Er du en dørmåtte som lader andre vader over dig uden du kan sige fra. Er du bange for at sige din mening af farer for at sårer andres følelser. Har du været udsat for mobning, er du blevet ignoreret, kort sagt har du brug for hjælp til at Finde dit Guddommelige jeg igen, så vil det her år være den bedste gave du kan give dig selv, såfremt du er villig til at udføre arbejdet.

For at dette år skal blive en succes for dig, kræver det at du går ind til dette forløb med et åbent sind, og er villig til at blotlægge alle dine følelser. Jeg kan love dig at der vil komme tårer, som min Clairvoyance lærer Rikke Mors fortale mig 'Dem som siger healing er smukt, ved ikke hvad de taler om. Healing er tårer, snot og det er grimt, men det er det hele værd i den sidste ende'. Forstil dig et løg og for hvert lag der pilles væk græder du lidt og du kommer tættere på kernen. Det er sådan det kommer til at gå, og efter de 12 mdr. vil du ikke kunne genkende dig selv. Du vil bevæge dig fra Ego bevidsthed til Hjerte bevidsthed og finde dig selv igen.

Betyder det at du aldrig vil have problemer med selvværd igen? Jo selvfølgelig vil det kunne ske, men du vil have redskaberne til at håndtere det, og derfor vil det ikke tage lige så lang tid, for at få dig op igen.

Det er det mest transformerende år du nogen siden vil gennemgå, og det hele værd.

Find dit Guddommelige jeg igen!

Du vil også modtage dit eget orakel kortsæt, en notesbog og en smudge stick efter eget valg.

30.000 kr. for 12 mdr. 
Du kan selvfølgelig betale i rater

bottom of page
googlef4bf286d98ca2b8b.html