top of page

Find din indre Gudinde

Pris

20.000

Varighed

12 mdr.

Om forløbet:

Dette er et Masterforløb, hvor du bliver healet i dybden, det er et forløb til dig som godt kan lide og grave dybt, og få renset ud.


Dette er et 1:1 forløb, som varer 12 mdr. Jeg skræddersyer forløbet personligt sammen til dig, så du modtager det du har brug for. Du vil modtage Clairvoyante samtaler, Healing, Regression, Skygge arbejde, indre barn arbejde og mere.


Du vil modtage hjemmearbejde, en notesbog, en smudge stick til at rense dig selv og dine omgivelser, et orakel kortsæt, og et USB stik med meditationer mv.


Det skal dog siges at du kun få det ud af det, som du er villig til at lægge i det, men er du villig til at udføre arbejdet, kan jeg love dig at du ikke vil kunne kende dig selv efter de 12 mdr., dette er en Marathon ikke en sprint. Som min Clairvoyance lærer Rikke Mors plejer og sige "Dem som siger healing er smuk, ved ikke hvad de taler om, healing er hårdt arbejde, snot og tårer", men det er det hele værd i den sidste ende. Som et løg piller man nogle lag af og græder lidt, så kommer man tættere på kernen.


Bestil en gratis tid for at få en uforpligtende samtale med mig, så du kan finde ud af om dette forløb er lige noget for dig.


Vi ses


JeanettDin Instruktør:

Jeanett Christensen

Jeanett Christensen

Jeg ejer forretningen Nette's hvor jeg er healer, clairvoyant og regressionsterapeut.

bottom of page
googlef4bf286d98ca2b8b.html